Home     /   WebWarden

WebWarden Anti-fraude software

Een nieuwe aanpak tegen online fraude met WebWarden's Anti-fraude software.

In de online wereld zijn regels en naleving van essentieel belang. Helaas zijn er individuen die deze regels proberen te omzeilen en betrokken zijn bij online fraude. Dit heeft ernstige gevolgen, want niemand wil geassocieerd worden met dergelijke frauduleuze activiteiten. Het is van cruciaal belang dat online serviceverleners, zoals betaalproviders, er alles aan doen om hun platform veilig te houden voor zowel hun klanten als henzelf. Fraude via hun systemen kan immers leiden tot reputatieschade en het ernstig beschadigen van het vertrouwen van klanten.

Recent onderzoek toont aan dat het aantal gevallen van online fraude de afgelopen jaren is toegenomen. Volgens gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) was er in 2022 in Nederland een schadebedrag van maar liefst 61 miljoen euro als gevolg van online fraude. Dit soort fraude omvat bijvoorbeeld nep-webwinkels en identiteitsdiefstal.

Om fraude te voorkomen en een veilig online ecosysteem te waarborgen, moeten online serviceverleners zoals betaalproviders zich actief inzetten. WebWarden, een effectief systeem, kan hierbij helpen. Het systeem monitort voortdurend merchants en controleert de aanwezigheid van KvK- en BTW-nummers op hun websites. Door deze maatregelen draagt WebWarden bij aan een veilige omgeving voor alle betrokken partijen en versterkt het de integriteit van het online zakendoen.

Wat is WebWarden?

WebWarden is een geavanceerd Anti-fraude software systeem, specifiek ontwikkeld voor online serviceverleners zoals betaalproviders. Het hoofddoel van WebWarden is om ervoor te zorgen dat elke aangesloten merchant eerlijk en in overeenstemming met wet- en regelgeving opereert. Dit wordt bereikt door het screenen van KvK- en BTW-nummers op de websites van de merchants. Het hebben van deze informatie is wettelijk verplicht voor elke website of webshop. Indien een merchant deze gegevens niet vermeldt, is er een reële kans op internetfraude.

WebWarden's krachtige Anti-fraude Software vormt een essentieel instrument voor online serviceverleners om de veiligheid van hun platform te waarborgen, zowel voor henzelf als voor hun klanten. Het systeem maakt real-time monitoring van merchant-gegevens mogelijk, waardoor eventuele problemen snel kunnen worden opgespoord en aangepakt.

Een extra voordeel van WebWarden is de automatische toevoeging van nieuwe merchants aan de monitoringlijst. Hierdoor blijft het systeem proactief en wordt het voortdurend bijgewerkt om de optimale veiligheid van het platform te waarborgen.

Kortom, WebWarden is een krachtige Anti-fraude software die online serviceverleners ondersteunt bij het handhaven van een veilig platform. Door de monitoring en controle van merchant-gegevens, inclusief KvK- en BTW-nummers, helpt het systeem om internetfraude te voorkomen en te voldoen aan de wettelijke vereisten.

Versie 1.0 Snapshots

Dit biedt WebWarden's Anti-fraude software.

Voor bedrijven biedt WebWarden op maat gemaakte pakketten om merchants te monitoren en fraude te voorkomen. Met flexibele kosten betalen bedrijven alleen voor wat ze nodig hebben. 

Met onbeperkte toegang en personeelsaccounts kunnen medewerkers eenvoudig betrokken worden. Bovendien worden gratis updates aangeboden, waardoor bedrijven altijd up-to-date blijven. WebWarden is de betrouwbare keuze voor een krachtig monitoringssysteem.

Standaard opties

  • Ongelimiteerde toegang
  • Ongelimiteerd medewerkers toevoegen
  • Gratis Life-time updates
  • Flexibele tarieven

Samen werken tegen internetfraude?

Neem contact met ons op voor een demo of een collaboratie.

 Bel ons!  Mail ons!